Unieke kledingkasten

Kledingkasten zijn vaak de grootste elementen in een kinderkamer en daarmee erg bepalend voor de uiteindelijke uitstraling. Niet alleen de grootte of vorm speelt hierbij een rol, maar ook zeker de uitvoering. De uitvoering die ik helemaal op maat voor je kan maken. Zodat ook jouw kledingkast helemaal past in de meisjeskamer of jongenskamer die jij voor ogen hebt. Laat je hieronder inspireren door de kledingkasten die ik al heb gemaakt en neem vooral contact op als jouw kastidee er niet bij staat. Want uiteraard is er vanaf ongeveer € 695,- inclusief BTW veel meer mogelijk!

Overige meubels

Wellicht leuk om het weten dat ik naast unieke kindermeubels ook meubels maak voor in de woonkamer, werkkamer of ouderslaapkamer. Ook op maat, ook op basis van jouw wensen. Benieuwd naar wat ik allemaal heb mogen maken?

MEER WETEN?
VRAGEN?

Wil je meer weten? Heb je vragen? Of wil je een keer komen kijken? Je kan me altijd bellen of mailen en uiteraard maak ik graag een afspraak om je te ontvangen in mijn showroom in Eindhoven of werkplaats in Nuenen.